Catalog firme textile

Monotex SRL   Monotex SRL

 
 
Strada: Str. Lalelelor Nr. 16 Sighișoara
Județul: Mureș
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: -
Telefon: 0265776885
Fax: 0265777266

   Monotex S.R.L. este membra a firmei Sider Arc S.p.A., cu sediul in Italia. Sider Arc a devenit de-a lungul anilor unul din cei mai importanti producatori de monofilamente sintetice pentru uz tehnic, tintand in principal dezvoltarea tehnologica. Din acest motiv, Sider Arc este obisnuit sa vorbeasca la timpul viitor evoluand prin cercetare si dezvoltare.

    Urmand acest drum, Sider Arc si-a inceput procesul de internationalizare, deschizand o fabrica moderna in Sighisoara (Romania) in 2007 - Monotex S.r.l.. Suprafata de productie este de 5500m2 la o suprafata totala de 25000m2

  Grupul are in total 15 linii de productie, care vor creste ca numar, pentru a putea satisface nevoile unei piete aflate in crestere. Acesta este doar unul dintre multele obiective din agenda Sider Arc in drumul care duce spre viitor: o cale de crestere prin excelenta.

  SIDLION®, ESTENE®, CRINLENE®, E-SPACE®, sunt cateva exemple de produse care astazi sunt o referinta ferma pentru cateva aplicatii cum ar fi filtrare, tesatura 'spacer', dispozitive medicale si imprimare de ecran.


Localizarea pe hartă a firmei Monotex SRL:
Marcaje: Monofilament PA,  Monofilament PP,  Monofilament PET,  monofilament PLA

  
I.C.I.T. FibresinPrinta Consumables
I.C.I.T. Fibresin

Institutul de

Ne propunem a fi soluţia dvs pentru etichete textile şi logistică în domeniu.

Distribuim ...

RSS Feeds