Catalog firme textile

Pego Exim SRL   Pego Exim SRL

 
 
Strada: Calea Bucuresti Craiova, Pilelesti
Județul: Dolj
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Dobre Iulian
Telefon: 0744536077
Fax: 0251419445

Pego Exim SRL este infiintata inca din 1992 fiind mereu intr-o continua dezvoltare si adaptare asupra cerintelor clientilor nostri, respectand cele mai inalte standarde, devenind astfel unul din pilonii de referinta in domeniu.

Produsele noastre

Oferta noastra catre piata este foarte diversificata, realizata prin importuri de utilaje pentru industria confectiilor din Italia, Spania, Turcia, China si Corea atat noi cat si second hand, oferind astfel clientilor o paleta cat mai diversificata de modele din care orice client sa-si poata face alegerea perfecta, corelata in acelasi timp cu pretul cel mai mic si eficienta maxima.

Lumea noastra

La PEGO-EXIM trebuie sa faci doar "un singur drum pentru a fi multumit" din toate punctele de vedere. PEGO-EXIM cumpara fabrici care si-au redus activiatatea ori si-au inchis portile. Suntem o companie la nivel national, clienti nostri fiind din toata tara si nu numai.

Servicii oferite

PEGO-EXIM ofera tuturor produselor comercializate service, garantie si post garantie, cat si piese de schimb de origine. Clientilor fideli PEGO-EXIM oferim spre inchiriere utilaje pentru industria confectiilor in conditii speciale.


Localizarea pe hartă a firmei Pego Exim SRL:
Marcaje: utilaje confectii

  
Unitex SRLGaan Com 94 SRL
Unitex SRL

Unitex infiintata in 1999 este cunoscuta in tara si strainatate cu un ...

Gaan Com 94 SRL

SC GAAN COM 94 SRL produce masina de croit, bandseg, masina de ...

RSS Feeds