Catalog firme textile

Confectii Birlad S.A.   Confectii Birlad S.A.

 
 
Strada: Str. Tecuciului, nr. 2 Barlad
Județul: Vaslui
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Persoana de contact: Popa Constanta
Telefon: 0235413603 / 0235414831
Fax: 0235421665

Infiintata in anul 1939 S.C.Confectii Barlad S.A. este ca marime al doilea producator de camasi din Romania.

In ultimii ani, societatea si-a diversificat profilul sortimental, realizand si produse destinate femeilor, echipament sportiv, pijamale femei barbati si altele. Productia anuala este de peste 1,5 milioane bucati an care sunt realizate de 930 angajati. Produsele sunt destinate in proportie de 90% pentru export, catre clienti din Italia, Franta, Germania, Anglia, Belgia, Olanda, partenerii reprezentand marci de prestigiu.

A crescut preocuparea pentru cresterea cotei de piata interna, astazi produsele noastre fiind prezente in peste 130 magazine. Volumul vanzarilor in anul 2011 a crescut cu peste 35 %.

Pentru asigurarea competitivitatii, dupa actiunea de privatizare din 1995, intregul parc de utilaje a fost inlocuit investindu-se peste 5 milioane de Euro. Intregul flux tehnologic a fost dotat cu utilaje performante, proiectare si croire automata Lectra, masini de cusut si finisat specializate, masini de brodat, prese transfer, etc.

Exigentele impuse de scaderea volumului vanzarilor de confectii stau in atentia intregului colectiv pentru realizarea unor produse competitive din punct de vedere al calitatii si eficientei pentru mentinerea pozitiei pe piata castigata de-a lungul anilor.


Localizarea pe hartă a firmei Confectii Birlad S.A.:
Marcaje: camasi barbati,  bluze femei,  pijamale,  echipament sportiv

  
Siretul Pascani SADavco-shirtmaker
Siretul Pascani SA