Păstrează Arahweave la zi

Este de preferat să îți păstrezi aplicațiile la zi pentru a te bucura de rezolvarea eventualelor probleme (bug-uri) și a îmbunătățirilor aduse programelor. Producătorii aplicației Arahweave lucrează în permanență și produc des noi versiuni.
Pentru a-ți actualiza aplicația va trebui să știi ce versiune rulezi în momentul actual. Această informație o vei afla deschizând Arahweave, iar în bara de sus ArahWeave DEMO 5.3d aceasta este versiunea.
updateaza_arahweave
Pentru a vedea care este ultima versiune existentă pe site-ul producătorului accesează adresa:http://arahne.si/download.html
Navighează în pagină până ajungi la ceva asemănător:
update_arahweave_1_
Dacă versiunea de pe site e mai mare decât cea instalată => va trebui să urmezi pașii următori - este esențial să fii în Linux! Și să nu ai deschisă vreo aplicație din pachet: ArahWeave, ArahPaint sau ArahDrape. Dacă nu erai, du-te, apasă pe Menu -> Internet -> Firefox Web Browser, și acolo redeschizi paginahttp://arahne.si/download.
Dă click pe numele ultimei versiuni apărute. Vei ajunge într-o nouă fereastră. Dă click dreapta pe cele primul fisier - awdemo.tar.bz2, Save Link As...
update_arahweave_3_
Alege să salvezi fișierele pe desktop
update_arahweave_4_
După copierea celor 2 fișiere du-te pe Desktop (tot în Linux), dă click dreapta pe INSTALL_DEMO, alege Proprietes
update_arahweave_5_
În tabul Permision bifeză Allow executing file as a program
update_arahweave_6_
Apoi apasă Close și dă dubluc click pe INSTALL_DEMO. Va porni instalarea aplicației
update_arahweave_7_
După ce instalarea se va efectua cu succes vei fi anunțat printr-un mesaj.
Este important să ștergi fișierele de pe desktop (să nu te încurce la următorul update).
{jcomments on}